Српски
Srpski
English
eXTReMe Tracker
ВЕЧИТИ ШАХ
Прва - Турнири - Претрага - Рејтинг - Репортаже - Једи једи - Линк
user:  
pass:
 
  Коментар

Коментар

16.12.2010 / ЖИМ Дрљевић, Љиља (2298)

Поводом јуче објављене репортаже под називом Љиља Дрљевић, истог дана на сајту је остављен и први коментар, овога пута од субјекта лично. Прочитајте...

Будим сe из болесничке постеље oкo поднева, данас нешто раније него обично. Узимам лап топ и прва ствар коју чиним као и сваког другог дана, укуцавам почетна слова perpetualchecк-а. А oндa шoк! Сервер није у могућности да отвори страницу! Покушам још пар пута, али ништа. Ту чврсто одлучим да последњим атомима снаге устанем из кревета и потражим телефон, позовем неодговорног уредника и затражим одговор на питање: Шта је са нашим омиљеним сајтом*!@/“#&!%?

Тако би и било да, немилосрдним обавештењем о корисниковом заузећу, аутомат није осујетио моју намеру. У следећем тренутку, поново сам се нашла у кревету, разочарана и без наде. Убрзо ме савлада сан.

Након пар сати, будим се по други пут и дневну рутину започињем уобичајеном процедуром. Овај пут, не само да успешно приступам омиљеном сајту, већ имам и шта да видим. Наиме, у горњем правоугаонику, где се обично налазе ауторове популарне репортаже, угледала сам своје име. Да, да, лепо се види, и то црвеним словима. Један клик мишем и појављује се подужи текст са сликама и скенираним материјалом. Какво пријатно изненађење у овим хладним данима! Ред по ред, читам мени већ познате ствари и, нема шта, све је како је. Наилазим и на недавно објављен интервју у Журналу и ту застанем. Пажљиво је Ивке пренео моје речи, али је касније, приликом техничке обраде странице, грешком изостављен један, за мене веома важан део. Због тога и пишем овај коментар са жељом да скренем пажњу читалаца Перпетуала на то, да главни јунак ове приче нисам ја, већ Владица Андрејић, математичар и шахиста, шаховски ентузијаста, човек широких интересовања, непоколебљиви борац за правду и, изнад свега, мој пријатељ. Како је Спортски журнал пропустио да пренесе део мог излагања, овде бих искористила прилику да се захвалим Господину Андрејићу за сву подршку коју ми је пружио у тешком периоду мога живота, као и за сав труд и време које је уложио, бескомпромисно се борећи за добробит шаха и шахиста.

С поштовањем и захвалношћу,
у Београду 15.12.2010.
Љиља Дрљевић