Српски
Srpski
English
eXTReMe Tracker
ВЕЧИТИ ШАХ
Прва - Турнири - Претрага - Рејтинг - Репортаже - Једи једи - Линк
user:  
pass:
 
  Дисоцијативан поремећај идентитета

Дисоцијативан поремећај идентитета

11.02.2011 /   Андрејић, Владица (2170)

Доста је било скривања, 'ајмо мало да раскринкамо неке маске!

Дисоцијативан поремећај идентитета је једна озбиљна болест, али она се не лечи тако што купите мајицу на којој крупним словима пише: "Излечио сам се од шизофреније", јер ускоро на њој испод тога може да се појави ситним словима написано: "И ја!"

Ко је Јован Петровић? Јован Петровић, "наш" човек на привременом раду у Индији (и то баш у Њу Делхију), средином децембра месеца 2010. године учланио се у Шах Мат Листу, а онда је 20.01.2011. послао и свој допринос за исту. Прво да прочитамо шта је написао.

From: Jovan Petrovic 
To: tomicvd@t-com.me 
Sent: Thursday, January 20, 2011 1:22 AM
Subject: Bruka i sramota

Poštovani gospodine Tomiću
Molim da objavite moj tekst jer vidim da ljudi ne vide ili neće da vide očigledne stvari.
...
{На захтев једне од личности која се појављује у делу текста на овом месту, изостављам га}
...
To ovim diskutantima i kritizerima svih šahovskih institucija u Srbiji i tražiocima dlake u jajetu ne smeta, iako znaju za to, jer oni imaju svoje lične interese koje bi želeli da ispune i drugo ih ne zanima.
Sada sve polako izlazi na videlo i valjda će se i o tome konačno obavestiti FIDE radi znanja i ravnanja.
Nemam nikakve lične interese po ovom pitanju i gospodju i ne poznajem ali bih voleo da čujem šta o ovome kažu ovi "legalisti"
tj kritizeri i čuvari poštenja iz nekoliko zadnjih izdanja Šah mat liste.
Jovan Petrović Nju Delhi /privremeno/

Међутим, Јован Петровић је активност покренуо и раније. На моју приватну имејл адресу упутио је текст под називом "Лукић и бургијање", као реакцију на наш текст Доста бургијања, или не. Као што вам је познато, ја сам објављивао скоро све коментаре које су пристизали на мој сајт, а зашто овај нисам више је разлога. Први је да није остављен као коментар на сајт (већ послат мејлом), а други је тај што сам хтео да испитам сопствене хакерске могућности. Касније ће вам много тога бити јасније, али 'ајде да прочитамо текст из имејла од 10.01.2011.

Subject: Lukić i burgijanje
From: "Jovan Petrovic" 
Date: Mon, January 10, 2011 00:43
To: andrew@matf.bg.ac.rs

Vrlo je zanimljivo ovo pisanije gosp Lukića.
Ono što je tvrdio u šali da mu se kao prišiva 80% mislim da je istina iako on izigrava uvredjenog.
Slučajno sam upoznao jednog gospodina Jovanovića koji je često pisan da igra na Lukićevim turnirima a rekao je jednom prilikom u šali da nikad nije išao na te turnire već je pisano da je bio, pa mu nekad skinu a nekad dodaju rejting kakogod zatreba.
Znajući i ko je sudio te turnire skoro sam siguran u neko muvanje i štelovanje.
Gospodine Andrejiću niste mi uopšte simpatični a pogotovu Lukić ali ovde sam na strani Vas i predlažem Vam da proverite kako je išlo sa tim Jovanovićem uz napomenu da ovaj g Jovanović nije na muvanje osvojio svoju titulu već zna da igra ali je on iz kraja "preko Dunava" kao i Lukić.
Da još spomenem i Šah mat listu u kojoj se može dosta toga pročitati o ovom i drugim stvarima gde i razni likovi /naprimer bankrot biznismen iz Segedina / pišu svašta pa se možemo zabavljati čitajući.
Pozdrav gosp Andrejiću iako nisam vaš fan ali podižete atmosferu i to mi se svidja a ovo o muvanju niko ne sme da zvanično potegne da ga g Lukić ne tuži a vi ste to lepo uradili.

Ко је уопште господин Јован Петровић? Господин Горан Томић, уредник Шах Мат Листе, га је то директно питао, те да видимо о каквом је заплитању реч.

From: Jovan Petrovic 
To: tomicvd@t-com.me 
Sent: Friday, January 21, 2011 2:56 PM
Subject: PODACI

Poštovani gospodine,
Malopre sam razgovarao sa Beogradom i ubedio me je moj prijatelj da ne treba da se objavljuju takve stvari na internetu /tekst koji sam vam poslao/ jer od toga nema koristi ,jedino će možda gospodja Sava izgubiti posao zbog toga a Srbija jedno takvo važno mesto.
Ja ne želim da neko zbog mene izgubi posao, pa vas molim da NE OBJAVLJUJETE moj tekst pod nazivom Bruka i sramota u Šah mat listi iako je istinit.
Na vaše traženje o meni mogu reći ovo:
Ja sam živeo u Uroševcu / sada Ferizaj/ i kad je počeo rat morao sam pobeći u Prištinu.
Tamo sam živeo u ulici Nazim Gafurri blizu UN HABITAT-a . Posle sam otišao u Beograd-Veliki Mokri Lug i živeo u ulici Cvetanova Ćuprija.
Uspeo sam na jevdite jade da se domognem inostranstva i sada radim ovde u Indiji . Muči me pomalo nostalgija, pa onda volim vesti iz domovine.
Imam 45 godina i nemam šahovsku kategoriju. već sam više ljubitelj šaha tj najobičniji amater
i ne poznajem ni jednog od diskutanata koji pišu na Šah mat listi. . Na Facebook ne idem
Nisam ranije primao Šah mat listu na e mail . Imao sam stari kompjuter koji sam pomalo koristio tako da znam za šah mat listu. .
Nisam ranije mogao da vam se javim, jer ovde ima kubure sa internetom.
S poštovanjem
Jovan Petrović

Wow! Па ово је просто сјајно, толико живописних података одавно нисмо видели. Е, а сада погледајмо заглавље имејла којег смо првог пренели, оног од 20. јануара.

X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 3.2.5 (2008-06-10) on mxnode-2-22
X-Spam-Level:
X-Spam-Status: No, score=-2.3 required=5.0 tests=BAYES_00,HTML_MESSAGE autolearn=ham version=3.2.5
...
X-Originating-IP: [79.101.194.59]
Subject: Bruka i sramota
From: Jovan Petrovic

Нешто касније уредно се Горану Томићу јавља господин Милан Миладинов који за Шах Мат Листу шаље свој текст да би мало укаљао образ господина Андрејића, а који смо уредно пренели са Горанове листе. За оне који то не знају, господин Миладинов је престижни судија из Новог Сада, главни судија са последњих неколико првенстава Војводине и човек о коме смо већ писали бајке. Погледајмо сада како изгледа заглавље тог његовог имејла.

X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 3.2.5 (2008-06-10) on mxnode-2-24
X-Spam-Level:
X-Spam-Status: No, score=-2.3 required=5.0 tests=BAYES_00,HTML_MESSAGE autolearn=ham version=3.2.5
....
Received: from 79-101-194-59.dynamic.isp.telekom.rs (HELO b355bdeb9be445c) ([79.101.194.59])
From: "madeinyu"

Да ли примећујете нешто заједничко за ова два заглавља? Опа, чувена Ај-Пи адреса је [79.101.194.59]! Па зар је могуће да се из Њу Делхија може накачити на српски Телеком? Мислим да је ово сасвим јасан и чврст доказ да је Јован Петровић заправо Милан Миладинов. Не желим да вам причам о другим доказима које сам прикупио својим хакерским прстићима, да бих могао да их експлоатишем касније, а да ме у међувремену не терете за нелегалне интернет радње. Ово горе вам је сасвим довољно...

Да ли се сећате извесног Шаховић Станка из Новог Сада који се огласио са Шах Мат листе, о чему смо такође писали? Има ли потребе да вам причам ко стоји иза имена Шаховић Станко?

Листа идентитета је поприлично дугачка. Уосталом јуче је била незабележена "хајка" на Форуму који је господин Миладинов лично основао. Епилог приче је да су силни остављени коментари ретроактивно побрисани од стране "модератора", да би се докази мало умирили. Ал што би реко чувени Жиле: "Џаба ти!"