Српски
Srpski
English
eXTReMe Tracker
ВЕЧИТИ ШАХ
Прва - Турнири - Претрага - Рејтинг - Репортаже - Једи једи - Линк
user:  
pass:
 
  Двестота објављена шифра

Двестота објављена шифра

08.11.2013 / ИМ Марковић, Иван Ј (2469)

04.05.2013 / ИМ Марковић, Иван Ј (2469) : Chess Openings 24/7
16.05.2013 / ИМ Марковић, Иван Ј (2469) : Chess Openings 24/7 претплата
24.06.2013 / ИМ Марковић, Иван Ј (2469) : Chess Openings 24/7: Стота објављена шифра
11.09.2013 / ИМ Марковић, Иван Ј (2469) : Нове бесплатне шифре и чланци

Chess Openings 24/7: Двестота објављена шифра

Поводом објављивања двестоте шифре пројекта Chess Openings 24/7, период током којег важе специјални попусти на годишње претплате продужава се до краја новембра 2013. Сајт Chess Openings 24/7 је за своје посетиоце и регистроване кориснике омогућио и месечно претплаћивање на садржаје, о чијем квалитету говори и званична препорука добијена од светске Асоцијације шаховских професионалаца. До сада је објављено 199 шифара и 63 чланка (њихов број се свакодневно увећава), а сада можете изабрати месечну (м. п.) или годишњу претплату (г. п.), како бисте им приступили:

Есенцијални пакет (само чланци) – 1700 динара (м. п.)/12500 динара (г. п.);
Стандардни пакет (само шифре) – 1700 динара (м. п.)/12500 динара (г. п.);
Професионални пакет (и шифре и чланци) – 2300 динара (м. п.)/17000 динара (г. п.).

Динарске уплате могуће је извршити путем опште уплатнице (на крају текста дате су попуњене уплатнице за све три претплате), а пре него што се изврши уплата, потребно је регистровати корисничко име на сајту. Следи кратко упутство:

Упутство за регистрацију на сајту Chess Openings 24/7

Укуцајте следећу адресу у неки од уобичајених прегледача (препоручујемо да том приликом не користите Internet Explorer, пошто се показало да је доста спор у приказу података са сајта): https://www.chessopenings24-7.com. Када вам прегледач прикаже насловну страну, левим дугметом миша кликните на Register (видети приказ на слици испод):

Попуните формулар у десном пољу, уписујући редом жељено корисничко име, лозинку (упишите је у другом и трећем пољу одозго, како бисте потврдили тачност написаног) и важећу електронску адресу.

Испод тога упишите четири велика латинична слова која се појављују у пољу прошараном тачкицама. Уколико не видите јасно шта пише у том пољу, кликните левим дугметом миша на дугменце на које показује шачица (курсор) у увеличаном приказу на доњој слици и приказаће Вам се нова четири слова (овај поступак можете понављати док се не појави довољно читљив текст). Остаје да левим дугметом миша штриклирате квадратић којим потврђујете да се слажете са правилима која важе на сајту и затим такође левим дугметом миша кликнете на дугме за регистрацију (приказано увећано на горњој слици).

Уколико сте све успешно урадили, систем ће Вас одмах пријавити под Вашим корисничким именом и доделити Вам бесплатан приступ следећим садржајима: биће Вам доступно 5 шифара отварања, као и 5 чланака са велемајсторским анализама и коментарима.

Динарско плаћање

Корисници из Србије могу се претплатити и путем општих налога за уплату (на сајту је омогућено плаћање путем интернет картица у еврима и доларима). Претходно је потребно регистровати корисничко име (као што је раније описано), а затим попунити уплатницу са следећим подацима:


Слика 1. Попуњена уплатница за “есенцијалну” годишњу претплату

Слика 2. Попуњена уплатница за “стандардну” годишњу претплату

Слика 3. Попуњена уплатница за “професионалну” годишњу претплату

Слика 4. Попуњена уплатница за “есенцијалну” месечну претплату

Слика 5. Попуњена уплатница за “стандардну” месечну претплату

Слика 6. Попуњена уплатница за “професионалну” месечну претплату

Обратите пажњу да на месту где пише “Корисник: <Корисничко_име>” читко и тачно упишете корисничко име под којим сте се претходно регистровали. Претплата ће бити активирана чим пристигне потврда о уплаћеним средствима. Уколико желите да будете сигурни да ће све протећи у најбољем реду, можете скенирати примерак уплатнице по извршеној уплати и послати га са основним подацима на следећу мејл адресу: subscriptions@chessopenings24-7.com.

Chess Openings 24/7 напомиње још једном да су наведене (и динарске и девизне) цене годишњих претплата на стандардни и професионални пакет промотивне и да важе само током новембра 2013. Уколико желите да претходно проверите важност понуде, проверите табелу на следећој страни сајта: https://www.chessopenings24-7.com/en_subscriptions.php, или пишите на sales@chessopenings24-7.com. Ако желите додатне информације о шаховским садржајима, пишите на editorial.board@chessopenings24-7.com.