Српски
Srpski
English
eXTReMe Tracker
ВЕЧИТИ ШАХ
Прва - Турнири - Претрага - Рејтинг - Репортаже - Једи једи - Линк
user:  
pass:
 
  Радов турнир младих

Радов турнир младих

30.05.2015

Са сајта ШК Рад преносимо најаву турнира за младе.

Од 06. јуна, сваке суботе, у просторијама ШК “Рад” у Новом Београду – Јурија Гагарина 40-а, одржаваће се “Радов турнир младих”. Такмичење почиње у 11,00 часова и игра се по убрзаном темпу (15 минута по играчу), по “Шавајцарском” или “Бергеровом” систему – зависно од броја учесника.

Право учешћа имају девојчице и дечаци до 15 година старости. Број учесника је ограничен на 32, а зависно од броја пријављених формираће се посебне групе за девојчице и дечаке.

Приликом извлачења турнирских бројева сви учесници добијају по један примерак часописа “Модерни шах” или “Шаховски журнал”. Најбоље пласирани награђују се шаховским књигама, а број награда зависи од броја учесника. Организатор ће за сваки турнир обезбедити и посебне – специјалне награде.

Пријаве за турнир на емаил: sah.zurn@yahoo.com, а примају се и непосредно у просторијама Клуба до почетка такмичења. Организатор обезбеђује шаховске гарнитуре и сатове.

Учесници турнира биће упознати са условима за упис у “Радову школу шаха” у којој је “Почетни ниво наставе” бесплатан, као и о начину на који могу добити чланску карту ШК “Рад” или КСЦ “Рад”.

Све информације о ШК “Рад” и “Радовој школи шаха” на сајту www.sahklubrad.com.