Српски
Srpski
English
eXTReMe Tracker
ВЕЧИТИ ШАХ
Прва - Турнири - Претрага - Рејтинг - Репортаже - Једи једи - Линк
user:  
pass:
 
  Коментар на финансијску ситуацију у ШСС

Коментар на финансијску ситуацију у ШСС

11.12.2016 /   Урошевић, Горан (2267)

Поводом претходног текста, чини се да се Горан Урошевић осетио прозваним, те је и он написао неколико редова...

09.12.2016 /   Вечити шах инфо : Финансијска ситуација у ШС Србије

Коментар на текст

Најпре о пругастом оделу - довољно је да неко фалсификује службену исправу неважећим печатом...

Верујем да је мозак, саветник и ментор групе која је преузела ШСС да би рехабилитовала бившег председника Мирослава Копању једва дочекао да изврне чињенице како би покушао да ми укаља образ.

Јако сам разочаран што је Бранко Тадић, кога сматрам пријатељем, дозволио да се детаљи приватног разговора искривљују и злоупотребљавају у малициозне сврхе.

Информација у дневној штампи о добити са недавног Европског клупског купа је приближно тачна. Ради се о око 5,5 милиона динара и 20 нових ДГТ комплета за пренос партија које смо на моју молбу добили од ФИДЕ, а лако је проверити колико они вреде.

Да подсетим да смо прошле године већ добили 10 комплета од ФИДЕ.

Пошто је по први пут сав промет ишао преко рачуна Шаховског савеза Србије, а не преко ентитета ван сваке контроле попут Шаховског савеза Војводине, Центра за развој шаха и слично, сви изводи прилива и плаћања су доступни на увид.

Чак је и председник ЕЦУ изјавио да је ово први пут да једна балканска шаховска федерација пријављује плус са званичних међународних такмичења. Сви знамо како су организатори профитаблиних турнира у Црној Гори, Хрватској, Бугарској и раније у Србији ишли у губитке. Такође сви знамо ко је био заслужан за то. И даље чекамо извештај са Екипног првенства Европе из 2009.године и Европског првенства за младе у убрзаном и брзопотезном шаху из 2015.године.

На крају, сада жалим што нисам објавио изјаве похвала организацији које су упутили Ху Јифан, сестре Музичук, Крамник, Гељфанд, Иванчук, Свидлер, Раџабов, и многи други појединци и клубови, као и челници ЕЦУ.