Српски
Srpski
English
eXTReMe Tracker
ВЕЧИТИ ШАХ
Прва - Турнири - Претрага - Рејтинг - Репортаже - Једи једи - Линк
user:  
pass:
 
  Правдање.com

Правдање.com

08.08.2017 / ИМ Божић, Милан (2406)

Јавио се и Божић, па ко жели нека чита

04.08.2017 /   Вечити шах инфо : Саопштење ШСС о блокади од стране ФИДЕ
06.08.2017 /   Урошевић, Горан (2267) : Одговор на саопштење
07.08.2017 / ФМ Андрејић, Владица (2236) : Одговор на одговор

Мислио сам до сада да сам ја задужен за шалу у нашем шаховском животу али гарнитура "поштени.com" ми не да ни тиме да се бавим након одузимања права да будем бараба и лопов (читај издржавање породице).

Након "одговора на саопштење" знатно су ми смањене шансе да на неком следећем шаховском скупу будем главна звезда програма званог шаховска ситуација код нас. Покушавам целом површином моје огромне главе да схватим позадину "фантастично дрских објашњења" и правдања вишегодишњег уништавања (до 27 новембра 2016 године) наше шаховске организације али слабо ми иде. Ако би неко од "поштени.com" или "правдања.com" могао да ми помогне са својом интелигенцијом да разумем шта хоће јавно би се захвалио и предложио за ордене наше државе.

Од могућности да више не вршљају по савезу једино гора ситуација је правдање и напади типа "село гори баба се чешља". Да ли блокада савеза од стране једног гранског савеза значи да они до сада нису били где су били, радили шта су радили, уништили што су уништили и посвадјали што су посвађали.

Е па пријатељи шаха ни ова "луцифер" тропска врелина не може да ми спржи толико памћење и минималну интелигенцију да не знам колико су 2 и 2.Још горе од свега тога а чак и од политичке флоскуле "то радимо за народ" не може се избрисати време када су на позицијама били а хоће и даље да буду сви они припадници "расходне стране буџета" ШС Србије.Има места по клубовима колико хоћете да предјете чак и да промените страну и ако Бог да постанете чланови "приходне стране" и онда заслужите звање "душебрижника" шаховског народа.

Молим Вас још једном оперите своју шаховску сујету (не гурајте истрошену причу) прихватите чињеничне и законске ствари какве јесу а правдање (искључиво небулозним контраатаком) оставите некима "поштенијим.com".

Баш сам био фин у тексту видите да полако губим смисао за хумор не дај Боже да још постанем и паметан тек онда нећу знати где ударам.

Милан Божић, интер мајстор, писац глупих текстова