Српски
Srpski
English
eXTReMe Tracker
ВЕЧИТИ ШАХ
Прва - Турнири - Претрага - Рејтинг - Репортаже - Једи једи - Линк
user:  
pass:
 
  Знате ви добро шта хоће Иван Маринковић

Знате ви добро шта хоће Иван Маринковић

11.01.2018 / ЖФМ Несторовић, Ирена (2007)

Изгледа да су психопате и шизофреничари са тачка цом писали нове дебилизме, што је испровоцирало Ирену да се обрати овим текстом...

Знате ви добро шта хоће Иван Маринковић!

Позивам клубове Београда да остану уз Ивана Маринковића!

Наша фамозна одлука није видела редован суд, а видеће га једино ако клубови остану уз Ивана Маринковића. И ту смо дошли до одговора на питање шта хоће 9 клубова или они који немају три чисте да ставе своје име и презиме испод бљувотина које вређају достојанство нормалних људи. Једини начин да спрече проверу арбитражне одлуке од стране РЕДОВНОГ СУДА је да редовна скупштина 13. јануара нема потребну већину клубова! Мекушци непотписани! Ако сте у праву што се плашите редовног суда већ машете са арбитражном одлуком за коју се зна на који начин је донета.

Ко се бори за функције? Иван, Дејан, Таџа? Па ви сте ти који ведре и облаче у српском шаху већ двадесет година. Ви из љубави према шаху и шахистима, први пут од када сте изгубили своје позиције, уништавате савезе већ скоро две године!

Зашто је савез Београда у најлошијем стању од свих других савеза? Зато што никог не интересује! Шаховски савез Београда нема пара!!! Треба вам како би дошли до краве музаре Шаховског савеза Србије. До функција, делегатских места и пара без мотике. Нико се није обратио јавности поводом објаве извештаја са Купа шампиона? Шта ви хоћете? Па већина од вас је учествовала у малверзацијама! Трошили сте новац до изнемоглости! Оставили сте Шаховски савез Србије, после завршеног Купа у минусу близу три милиона динара! И ви имате смелости да неког нападате. Малтретирате Шаховски савез Београда јер знате да је он пут ка Шаховском савезу Србије! Одбили сте предлог, на самом почетку дешавања у Шаховском савезу Београда, да останете као делегати у Шаховском савезу Србије. Знали сте да Ивана, Дејана и Бранка једино занима бољитак у Шаховском савезу Београда. Помињете функције у Управном одбору породице Несторовић. Мислите да нам оне значе? Мислите ли да би ми радили ово што ви радите већ две године? Па ви све уништавате због изгубљених функција! Колико кошта место делегата у Фиде? Вероватно много кад сте у стању да рушите савезе оволико дуго.

    Да се подсетимо:
  • Да ли сте ви шетали у баде мантилима и пили вискиће?
  • Да ли сте ви трошили на дневнице и репрезентацију када вам се хтело?
  • Да ли сте ви они који нису пријавили сву добит са Купа шампиона?
  • Да ли сте ви они који су својом неспособношћу оставили у дугу Шаховски савез Србије после завршеног Купа шампиона у износу близу три милиона динара?
  • Да ли сте ви они који су способни да пронађу новце а онда их потрошите за своје прохтеве па мало загребете и по новцу који нисте донели?
  • Да ли сте ви они који су намерно „набилдовали“ трошкове арбитражног суда како би нанели што већу штету Шаховском савезу Београда? Ако немате власт у Београду више вам одговара да савеза нема.

Позивам клубове Београда да 13. јануара ставе тачку на малтретирање ШСБ због сујете појединих клубова! Уколико се потврде одлуке скупштине од 24. јула треба сачекати одлуку суда по тужби за поништај арбитражне одлуке и поступити по одлуци суда.

Ирена Несторовић