Српски
Srpski
English
eXTReMe Tracker
VEČITI ŠAH
Prva - Turniri - Pretraga - Rejting - Reportaže - Jedi jedi - Link
user:  
pass:
 
  Dosta burgijanja, ili ne

Dosta burgijanja, ili ne

09.01.2011 /   Andrejić, Vladica (2170)

Јако брзо на наш сајт су пристигла два коментара на текст Доста бургијања, а оба је потписао Милутин Лукић.

09.01.2011 /   Andrejić, Vladica (2170) : Dosta burgijanja

Negde na početku današnjeg dana objavili smo tekst Dosta burgijanja, a jako brzo počeli su da pristižu komentari. Da ne ispadne da svojim čitaocima uskraćujem zabavu, objavljujem oba komentara koja je potpisao Milutin Lukić u maniru kopi-pejst.MILUTIN LUKIĆ, VUKOVAR, 9. januar 2011, 12:28

nalo burgije i večitom šahu

Poštovani Vladice, Mnogo ti zahvaljujem što mi činiš uslugu i obavljaš neke statističe,računske i druge analize.Ja u svom radu ili neradu za takve stvari nemam vremena. Volim takve ljude koji rade ono što njima odgovara,pa i ja sam takav.Radim i ja što meni odgovara bezobzira dali je to korisno ili nekorisno. Kao da izgleda po onoj narodnoj"BESPOSLEN POP I JARIĆE KRSTI" Ja nisam hteo da krstim jariće pa sam pravio turnire,osnivao klubove,saveze,šahovske organizacije,povezivao ljude i sredine poštovao gesloGENS UNA SUMUS" Dok sam ja to radio neki su jako mnogo "JARIĆA KRSTILI"
E moj poštovani Vladice neznaš ti sve šta sam ja činio pa nije to nikakav greh neznati.Pomoću Ti ja da imaš šta pisati Ja sam stalno poboljšavao svoje veštine,iznalazio razne načine da "MOJI ŠAHOVSKI MILJENICI" postižu što bolje rezultate. Imao sam ja razrađenu taktiku za svaki slučaj,pa savetnike koji su pomagali u ostvarivanju ciljeva. Napredna tehnika i kompjuterizacija prilagođavala me. Ranije sam šaptao,prepravljao rezultate,napijao protivnike šta ćeš imalo se moralo se. Sada sam do nekih novih tehnologija napredovao da sam za učesnike turnira nabavio "BUBE U UVO" i angažirao Dražića da im gurne u uvo i iz kabineta šapće poteze. Tako mi ostvarujemo kod nas a ako neko na drugoj strani gubi rejting komu je kriv neka nabavi svoju"BUBU U UVO" Sada sam u teškoj situaciji jer Dražić ima puno obaveza te moram pod hitno angažirati "ELEKTRONSKOG ŠAPTAČA". Kako stvari stoje za dobar honorar ponudiću ovu ulogu poznatom glumcu Lanetu Gutoviću da se prihvati posla Mislim da boljeg stručnjaka nema od njega pošto je u pozorištu odigrao na stotine predstava"BUBA U UVO" Poštovani Vladice,molim te ne posustaj napadaj i dalje imaš materijala-ja ti ga dajem Optuži i Pecu Katanića pošto je nekontrolisano izjavio da igrači njegovog "Vodovoda-Beograd" nikada nisu odigrali poštenije turnire od turnira"DUNAV-DRAVA-SAVA" Proveri i on izgleda nešto muti takvim izjavama-nikada se to nezna,a još gore što je on REJTING ADMINISTRATOR_SRB i uvaženi IA sudija.
Molim te optuži sve one koji su igrali na mojim turnirima vodio sam i ja neku evidenciju-i oni su po kriterijima računanja VEČITOG ŠAHA takođe sa prstima u nečasnim radnjama.
Malo da podsetim ako poštovani Vladice nemaš podataka igrali su moje turnire SEDLAK,KOVAČEVIĆ i MARKUŠ reprezentativci sa poslednje olimpijade,pa Rajković,Lazić,Martinović,Čabrilo,Kostić,Kosić,Blagojević,Il inčić,Draško a da ne nabrajam velemajstore iz Rumunije,Ukrajine,Rusije,Mađarske,Bugarske,Slovenije,CRO, BIH,Moldavije,i niz IM,FM,Rejtingovanih i nerejtingovanih. Izgleda po "VEČITOM ŠAHU" oni trebaju biti napadani A šta sa klubovima SRB,HUN,CRO i BIH a ima ih članova asocijacije"DUNAV-DRAVA-SAVA" sa sedištem u Vukovaru ukupno 68 čiji su igrači učestvovali na turnirima sa preko 300 šahista.
Eto materijala poštovani Vladice . Ja sam se našao u situaciji da me napustio moj klubski hroničar od 82 godine,pa mi ostalo upražnjeno mesto Pošto nisam primetio da tamo u SRB ovi koji su na šahovskoj vlasti i oni prijašnji nisu angažirali te na neku značajnu funkciju SRAM IH BILO -pa dajem ponudu da obavljaš kod mene takva važna pisanja.
Na kraju poštovani Vladice i ja sam nešto "PISKARO" i darujem ti pesmu


DRAGOM VEČITOM ŠAHU

Oprosti što sam grešio
Oprosti sve moje mane
Od sada samo tebi sam odan
Sve noći i sve dane

Pisaću što Ti želiš
Pljuvaću one koje Ti kažeš
Slepo ću slediti Tebe
Lagaću da Ti ne lažeš

Zbog Tebe ostavljam staro društvo
Tebi ću potpuno se pokoriti
Jer mi je do Tebe stalo
Za Tebe ću "Večito" se boriti

Ako me neko napadne
Samo ću se Tebi potužiti
Od drugih ništa ne trebam
Ti ćeš mi sve pružiti

Nosiću i crveni tepih
Kud Ti uspravno koračaš
Ti si moj "VEČITI" idol
Jer Ti mi sve vraćaš

Dodavaću i krune za glavu
Ako imaš lepotica
Sa Tobom sam "VEČITO" zaštićen
Slobodan ko svaka ptica

I na kraju"VEČITI MOJ"
Da ubijem DRAŽIĆA,BOKANA i KOPANJU
Nedam njima"VEČITI MOJ"
Da se suprostave Tvom znanju.

Milutin Lukić-dijaspora preko DunavaMILUTIN LUKIĆ, VUKOVAR, 9. januar 2011, 12:51

ozbiljno bez burgijanja

Izvinjavam se gospođici Ljilji Drljević,ako je pisanje prihvatila na ŠML kao uvredu. Nije mi bila namera povrediti je,jer moje pisanje treba da se razumije kao humor na šahovske događaje i poticaj svih koji mogu da nešto učine za bolje šaha u SRB. Ako sam uspeo da isprovociram i "VEČITI ŠAH" uspeo sam u nameri. Očekivao sam da će "BURGIJANJE" neke naterati da drugačije rade,ali "Debelkožci" su mutavi. Ipak smatram da VŠ treba dati svim stranama u "SUKOBU" da kažu svoje mišljenje.Nije dobro favorizirati jednu stranu i ponašati se dosta navijački. Ja sam svoj i ne pripadam niti jednom klanu.Dražića štitim jer nije on sebe postavio,problem je u ŠSS. Kada bude izabran drugi selektor i njega ću štititi Mislim direktno niti ADŽIĆ ni ja nemamo pravo voditi šahovsku politiku u ŠSS.On je na listi MNE,a ja na CRO to su naše federacije gde treba da uređujemo bolje odnose. Naše simpatije ili nesimpatije preko Dunava i sa Lovćena ne treba da utiču na odluke. Ako smo hteli trebali smo ostati na listi SRB,pa time imali bi veća prava. Još jedno izvinjenje Ljilji i ukoliko želi pozivam je na gostovanje u Vukovar,pa kada se vrati neka "VEČITOM ŠAHU" da reportažu sa gostovanja Za uslove ostajem na raspolaganju za dogovor.

Milutin Lukić-kontakt telefoni
++385-998040205
++385-955055617