Српски
Srpski
English
eXTReMe Tracker
VEČITI ŠAH
Prva - Turniri - Pretraga - Rejting - Reportaže - Jedi jedi - Link
user:  
pass:
 
  Pet godina Večitog šaha

Pet godina Večitog šaha

02.02.2011 /   Andrejić, Vladica (2170)

Вечити шах је јуче напунио пет година живота...

Vebsajt Večiti šah osnovan je i pušten u promet 1.2.2006. godine, dakle na jučerašnji dan pre ravno pet godina. Od tada se neprekidno razvijao u ono što jeste danas. Dobili smo čestitke preko raznih vidova komunikacije, a ja ću izdvojiti one po principu hronološki kopi-pejst. Hvala onima koji su se javili.

Miroslav Miljkovic, Nis, 1. februar 2011

Srecan rodjendan

Ne prodje dan, a da barem jednom ne pogledam aktuelnosti, reportaze, prognozera i mnoge druge zanimljivosti sa ovog predivnog sajta koji prati kako domacu tako i svetsku sahovsku scenu. Sve pohvale uredniku Vladici Andrejicu koji pored sahovskih informacija daje kompletan i objektivan uvid i u "NE SAHOVSKE RADNJE". Sa zeljom da i dalje nastavi sa uspesnim radom VECITOM SAHU od srca cestitam 5ti rodjendan, a uredniku zelim sve najbolje :)!

Redovan citalac IM Miroslav MiljkovicIvan Markovic, Beograd, 1. februar 2011

Cestitke na jubileju

Dragi Vladice,
čestitam ti na petogodišnjici pregalačkog rada koji je doveo do toga da "Večiti šah" bude ono što danas jeste: vrhunski sadržajan, informativan i provokativan šahovski sajt koji živi u sadašnjem trenutku i britkom kritičkom mišlju na granici kontroverze ne dozvoljava da se zaostali duhovi prošlih šahovskih vremena i novoustoličeni padobranci previše opuste i lagodno parazitiraju zloupotrebljavajući do sada iskazanu nemoć šahista u Srbiji, a izgleda i u regionu. Nadam se da je došlo vreme da se nešto odlučno preduzme i da se raskrsti sa dosadašnjim gubitničkim mentalitetom koji je mnoge kvalitetne šahiste i dobre ljude doveo do rezignacije i osipanja vere da se mogu ostvariti korenite promene.
Ovu temu ipak ostavljam za kasnije, a danas je vreme za slavlje i čestitke i nadam se da će biti prilike da se ostvari tvoja ideja o načinu za proslavu ovog malog, ali veoma dragocenog jubileja, u čemu možeš računati na moju svesrdnu pomoć.
Želim ti još mnogo ovakvih godišnjica i nadam se da ćemo ih dočekivati u nekim srećnijim šahovskim vremenima.Nadežda Stojanović, Beograd, 1. februar 2011

Srećan Rođendan

Čekamo još puno reportaža (nepristrasnih naravno), puno vrućih tema (ne previše vrućih, da ne skače pritisak ali dovoljno vrućih da podigne svest), puno bunta i puno satire u stilu Radoja Domanovića!
Uzdravlje!!!Dragan Zivic, Nis, 1. februar 2011

Cestitke

Cestitke za rodjendan!!

Iskrene cestitke za peti rodjendan ( hehe, moja cerka ima 6,5 znam kako su teske te godine od tabule raza do coveka). Nadam se da ce te posluziti zdravlje, i da ce sajt biti jos bolje ( mada sam licno jako zadovoljan), a kamo srece da bude vise ovakvih sonzora kao sto je Informator, ili da mozda postavis program za igru, pa ko zna, ako 1000 ljudi dnevno poseti tvoj sjat, mozda padne i neka cugerica, hehe, ali bi onda morao da zaposlis i pomocnika.

U svakom slucaju, srecno i svaka ti se dala!

ZileŠAH MAT LISTA, 2. februar 2011

PET GODINA VECITOG SAHA

Prvog februara je tacno pet godina pokretanja sajta Veciti sah ciji je konstruktor doktor Vladica Andrejic. Sa malim zakasnjenjem cestitamo petogodisnjicu ovog vjerovatno najboljeg sahovskog sajta sa prostora bivse Jugoslavije. Sajt ima za nase uslove ogromnu posjecenost - preko hiljadu posjetilaca dnevno, redovno, preuzima informacije sa ovog izvanrednog sajta. Jos jedno - sve cestitke Vladici Andrejicu i da uredjuje sajt kao i do sada i sledecih pet godina!

Goran Tomic, urednik Sah mat liste