Српски
Srpski
English
eXTReMe Tracker
VEČITI ŠAH
Prva - Turniri - Pretraga - Rejting - Reportaže - Jedi jedi - Link
user:  
pass:
 
  Radov turnir mladih

Radov turnir mladih

30.05.2015

Са сајта ШК Рад преносимо најаву турнира за младе.

Od 06. juna, svake subote, u prostorijama ŠK “Rad” u Novom Beogradu – Jurija Gagarina 40-a, održavaće se “Radov turnir mladih”. Takmičenje počinje u 11,00 časova i igra se po ubrzanom tempu (15 minuta po igraču), po “Šavajcarskom” ili “Bergerovom” sistemu – zavisno od broja učesnika.

Pravo učešća imaju devojčice i dečaci do 15 godina starosti. Broj učesnika je ograničen na 32, a zavisno od broja prijavljenih formiraće se posebne grupe za devojčice i dečake.

Prilikom izvlačenja turnirskih brojeva svi učesnici dobijaju po jedan primerak časopisa “Moderni šah” ili “Šahovski žurnal”. Najbolje plasirani nagrađuju se šahovskim knjigama, a broj nagrada zavisi od broja učesnika. Organizator će za svaki turnir obezbediti i posebne – specijalne nagrade.

Prijave za turnir na email: sah.zurn@yahoo.com, a primaju se i neposredno u prostorijama Kluba do početka takmičenja. Organizator obezbeđuje šahovske garniture i satove.

Učesnici turnira biće upoznati sa uslovima za upis u “Radovu školu šaha” u kojoj je “Početni nivo nastave” besplatan, kao i o načinu na koji mogu dobiti člansku kartu ŠK “Rad” ili KSC “Rad”.

Sve informacije o ŠK “Rad” i “Radovoj školi šaha” na sajtu www.sahklubrad.com.