Српски
Srpski
English
eXTReMe Tracker
VEČITI ŠAH
Prva - Turniri - Pretraga - Rejting - Reportaže - Jedi jedi - Link
user:  
pass:
 
  Pravdanje.com

Pravdanje.com

08.08.2017 / IM Božić, Milan (2406)

Јавио се и Божић, па ко жели нека чита

04.08.2017 /   Večiti šah info : Saopštenje ŠSS o blokadi od strane FIDE
06.08.2017 /   Urošević, Goran (2267) : Odgovor na saopštenje
07.08.2017 / FM Andrejić, Vladica (2236) : Odgovor na odgovor

Mislio sam do sada da sam ja zadužen za šalu u našem šahovskom životu ali garnitura "pošteni.com" mi ne da ni time da se bavim nakon oduzimanja prava da budem baraba i lopov (čitaj izdržavanje porodice).

Nakon "odgovora na saopštenje" znatno su mi smanjene šanse da na nekom sledećem šahovskom skupu budem glavna zvezda programa zvanog šahovska situacija kod nas. Pokušavam celom površinom moje ogromne glave da shvatim pozadinu "fantastično drskih objašnjenja" i pravdanja višegodišnjeg uništavanja (do 27 novembra 2016 godine) naše šahovske organizacije ali slabo mi ide. Ako bi neko od "pošteni.com" ili "pravdanja.com" mogao da mi pomogne sa svojom inteligencijom da razumem šta hoće javno bi se zahvalio i predložio za ordene naše države.

Od mogućnosti da više ne vršljaju po savezu jedino gora situacija je pravdanje i napadi tipa "selo gori baba se češlja". Da li blokada saveza od strane jednog granskog saveza znači da oni do sada nisu bili gde su bili, radili šta su radili, uništili što su uništili i posvadjali što su posvađali.

E pa prijatelji šaha ni ova "lucifer" tropska vrelina ne može da mi sprži toliko pamćenje i minimalnu inteligenciju da ne znam koliko su 2 i 2.Još gore od svega toga a čak i od političke floskule "to radimo za narod" ne može se izbrisati vreme kada su na pozicijama bili a hoće i dalje da budu svi oni pripadnici "rashodne strane budžeta" ŠS Srbije.Ima mesta po klubovima koliko hoćete da predjete čak i da promenite stranu i ako Bog da postanete članovi "prihodne strane" i onda zaslužite zvanje "dušebrižnika" šahovskog naroda.

Molim Vas još jednom operite svoju šahovsku sujetu (ne gurajte istrošenu priču) prihvatite činjenične i zakonske stvari kakve jesu a pravdanje (isključivo nebuloznim kontraatakom) ostavite nekima "poštenijim.com".

Baš sam bio fin u tekstu vidite da polako gubim smisao za humor ne daj Bože da još postanem i pametan tek onda neću znati gde udaram.

Milan Božić, inter majstor, pisac glupih tekstova