Српски
Srpski
English
eXTReMe Tracker
VEČITI ŠAH
Prva - Turniri - Pretraga - Rejting - Reportaže - Jedi jedi - Link
user:  
pass:
 
  Znate vi dobro šta hoće Ivan Marinković

Znate vi dobro šta hoće Ivan Marinković

11.01.2018 / ŽFM Nestorović, Irena (2007)

Изгледа да су психопате и шизофреничари са тачка цом писали нове дебилизме, што је испровоцирало Ирену да се обрати овим текстом...

Znate vi dobro šta hoće Ivan Marinković!

Pozivam klubove Beograda da ostanu uz Ivana Marinkovića!

Naša famozna odluka nije videla redovan sud, a videće ga jedino ako klubovi ostanu uz Ivana Marinkovića. I tu smo došli do odgovora na pitanje šta hoće 9 klubova ili oni koji nemaju tri čiste da stave svoje ime i prezime ispod bljuvotina koje vređaju dostojanstvo normalnih ljudi. Jedini način da spreče proveru arbitražne odluke od strane REDOVNOG SUDA je da redovna skupština 13. januara nema potrebnu većinu klubova! Mekušci nepotpisani! Ako ste u pravu što se plašite redovnog suda već mašete sa arbitražnom odlukom za koju se zna na koji način je doneta.

Ko se bori za funkcije? Ivan, Dejan, Tadža? Pa vi ste ti koji vedre i oblače u srpskom šahu već dvadeset godina. Vi iz ljubavi prema šahu i šahistima, prvi put od kada ste izgubili svoje pozicije, uništavate saveze već skoro dve godine!

Zašto je savez Beograda u najlošijem stanju od svih drugih saveza? Zato što nikog ne interesuje! Šahovski savez Beograda nema para!!! Treba vam kako bi došli do krave muzare Šahovskog saveza Srbije. Do funkcija, delegatskih mesta i para bez motike. Niko se nije obratio javnosti povodom objave izveštaja sa Kupa šampiona? Šta vi hoćete? Pa većina od vas je učestvovala u malverzacijama! Trošili ste novac do iznemoglosti! Ostavili ste Šahovski savez Srbije, posle završenog Kupa u minusu blizu tri miliona dinara! I vi imate smelosti da nekog napadate. Maltretirate Šahovski savez Beograda jer znate da je on put ka Šahovskom savezu Srbije! Odbili ste predlog, na samom početku dešavanja u Šahovskom savezu Beograda, da ostanete kao delegati u Šahovskom savezu Srbije. Znali ste da Ivana, Dejana i Branka jedino zanima boljitak u Šahovskom savezu Beograda. Pominjete funkcije u Upravnom odboru porodice Nestorović. Mislite da nam one znače? Mislite li da bi mi radili ovo što vi radite već dve godine? Pa vi sve uništavate zbog izgubljenih funkcija! Koliko košta mesto delegata u Fide? Verovatno mnogo kad ste u stanju da rušite saveze ovoliko dugo.

    Da se podsetimo:
  • Da li ste vi šetali u bade mantilima i pili viskiće?
  • Da li ste vi trošili na dnevnice i reprezentaciju kada vam se htelo?
  • Da li ste vi oni koji nisu prijavili svu dobit sa Kupa šampiona?
  • Da li ste vi oni koji su svojom nesposobnošću ostavili u dugu Šahovski savez Srbije posle završenog Kupa šampiona u iznosu blizu tri miliona dinara?
  • Da li ste vi oni koji su sposobni da pronađu novce a onda ih potrošite za svoje prohteve pa malo zagrebete i po novcu koji niste doneli?
  • Da li ste vi oni koji su namerno „nabildovali“ troškove arbitražnog suda kako bi naneli što veću štetu Šahovskom savezu Beograda? Ako nemate vlast u Beogradu više vam odgovara da saveza nema.

Pozivam klubove Beograda da 13. januara stave tačku na maltretiranje ŠSB zbog sujete pojedinih klubova! Ukoliko se potvrde odluke skupštine od 24. jula treba sačekati odluku suda po tužbi za poništaj arbitražne odluke i postupiti po odluci suda.

Irena Nestorović