Српски
Srpski
English
eXTReMe Tracker
ВЕЧИТИ ШАХ
Прва - Турнири - Претрага - Рејтинг - Репортаже - Једи једи - Линк
user:  
pass:
 
  Перпетуал дневне вести

Перпетуал дневне вести

Милан Јеремић - 19.09.2018

БИОГРАД: ОДЛИЧНА ИГРА НИКОЛЕ СЕДЛАКА НА 1-Б ЛИГИ ХРВАТСКЕ

ВМ Никола Седлак је скоро савршено одиграо четири кола на 1-Б Хрватској лиги. На 1. табли екипе Стригон - Штригова је остварио 3,5 из 4 (са +10 поена рејтинга), победивши ВМ Спренгера (Немачка) и ВМ Косића (Црна Гора). ВМ Миша Пап игра 1. таблу екипу Шибеника са мање успеха - има 1 из 4 (победа и три пораза) и -10 поена рејтинга.

КРАГУЈЕВАЦ: НАСТАВЉА СЕ ТРКА ВЛАДИМИРЦИ - МЛАДОСТ (ЛУЧАНИ)

Обе водеће екипе су славиле у 8. колу 1. лиге "Централне Србије" - Владимирци су имали мало тежи задатак и са 4:2 победили Раднички-Водовод (Крагуевац), док је Младост (Лучани), победом 5:1 над Параћином, смањила предност за 1 поен и сада заостају 4 поена (35:31), уз исти број - 21 - меч-бодова.

БЕОГРАД ПРЕМИЈЕР ЛИГА: МЗ ЋИРИЛО И МЕТОДИЈЕ 6 - РАДНИЧКИ (РУДОВЦИ) ПАРТИЗАН И ЗВЕЗДА 5 БОДОВА

Трећа минимална победа МЗ Ћирило и Методије за 1. место након три одиграна кола. Најзаслужнији за то је Велшанин, ФМ Карл Страгнел са све три победе на 1. табли. Партизан је одиграо борбених 3:3 са БВК, док су, ипак главни претенденти за улазак у 1. лигу Србије, Раднички (Рудовци) и Црвена звезда остварили сигурне победе против Богослова 5:1 и ПТТ 4,5:1,5.

У 4. колу дерби сусрет је меч МЗ Ћирило и Методије - Раднички (Рудовци), уз најаву да ће Рудовчане поново предводити 25. играч света ВМ Рихард Рапорт (2723, Мађарска).