Српски
Srpski
English
eXTReMe Tracker
ВЕЧИТИ ШАХ
Прва - Турнири - Претрага - Рејтинг - Репортаже - Једи једи - Линк
user:  
pass:
 
  Перпетуал дневне вести

Перпетуал дневне вести

Милан Јеремић - 03.02.2019

ТРИНАЕСТИ РОЂЕНДАН ВЕЧИТОГ ШАХА (PERPETUALCHECK.COM)

Најпопуларнији шаховски сајт на овим просторима ВЕЧИТИ ШАХ прославио је 13. рођендан!

Лепо и прегледно "скоцкан", како и доликује доктору геометрије, обухвата што, шахисте свих јачина и старосних група, интересује - када и где се играју турнири, који су услови, какве су награде - ови наши локални, где се свакодневно срећемо и одмеравамо снаге, затим они јачи опени, појединачна и екипна првенства у и око Србије, до врхунских светских турнира 20. и више категорије, првенстава Европе, света, Олимпијаде. Брз и једноставан приступ табелама, лајв преноси партија, детаљна статистика успона и падова чланова светске елите, али и српских играча - сениора, сениорки, омладинаца.

Сајт је отворен за коментаре свима који желе да се искажу - или о раду или да изнесу мишљење које заступају.

У комплетној архиви свега што вас интересује можете наћи све - од табела и појединачних резултата, сложених у категорије завршених турнира и рапида и цугера, па до листе пријатеља којима је ред јавити се поводом рођендана.

Кад кликнете горе лево на анимацију земаљске кугле видећете невероватно бројне статистичке податке - да је сајт до данас посећен 4,675.189 пута, извештаје по данима и државама и адресама одакле посете долазе.

Добродошли и убудуће!