Српски
Srpski
English
eXTReMe Tracker
ВЕЧИТИ ШАХ
Прва - Турнири - Претрага - Рејтинг - Репортаже - Једи једи - Линк
user:  
pass:
 
  Перпетуал дневне вести

Перпетуал дневне вести

Милан Јеремић - 15.02.2019

ВАНРЕДНА СКУПШТИНА ШСБ (БЕОГРАД): 17.ФЕБРУАРА У 17 ЧАСОВА

Ванредна скупштина ШСБ ће се одржати у недељу 17. фебруара у 17 часова на Старом ДИФ-у - Делиградска улица.

Битне ставке се односе на омогућавање наставка функционисања ШСБ, припрему 8.-мартовског турнира и заказивање Изборне скупштине ШСБ за 31. март 2019. године.

СРЕТЕЊЕ БОРЧА (БЕОГРАД): БРАНКО ДАМЉАНОВИЋ УБЕДЉИВО ПРВИ

ВМ Бранко Дамљановић је убедљиво победио у Борчи, 9 кола, 123 играча, 9 кола на 15 минута, са 8 победа и само једним ремијем - 8,5 из 9! Дуго га је пратио ИМ Јован Радловачки, али је на крају посустао и са 7,5 поена освојио 2. место. По 7 поена су освојили ИМ Иван Маринковић, Петар Матић, Дејан Тасев и ФМ Саша Коцић. Најпријатније изненађење је Стефан Тадић са 6,5 поена, колико су имали и ИМ Говедарица, ИМ Горан Арсовић и ВМ Горан Тодоровић.

4. ДОРЋОЛИЈАДА (БЕОГРАД): ПОБЕДНИК МИЛЕ ЗЛАТКОВИЋ - МАРКО МИЛАНОВИЋ НАЈБОЉИ КАДЕТ

Победник 4. Дорћолијаде, међугенерацијског турнира, 23 играча - 7 кола на 10 минута, је МК Миле Златковић са 6 поена, колико је имао и другопласирани Горан Радовић, са слабијим Бухолц збиром. Треће место и бронзана медаља је припала играчу Клуба домаћина "Напредак", Стефану Митровићу са 5 поена, а, такође са 5 поена 4. је Милорад Вулин.

Првак Србије Марко Милановић је најуспешнији кадет са 4,5 поена, Вељко Дидановић је имао 4, а Михајло Поповић, Павле Милановић, Михајло Царевић и Петар Савић су сакупили по 3 поена.