Српски
Srpski
English
eXTReMe Tracker
ВЕЧИТИ ШАХ
Прва - Турнири - Претрага - Рејтинг - Репортаже - Једи једи - Линк
user:  
pass:
 
  Перпетуал дневне вести

Перпетуал дневне вести

Милан Јеремић - 17.02.2019

ВАНРЕДНА СКУПШТИНА ШСБ: МИРКО ДИМИТРИЈЕВИЋ ПОВЕРЕНИК - ЗА ГЛАСАЛО 37 КЛУБОВА

Након свих 11 пређених тачака дневног реда Ванредне скупштине ШБ, за повереника ШСБ, потребним бројем гласова, је изабран Мирко Димитријевић (Напредак), пред којим је дуга листа проблема и захтева који су се нагомилали током прошле године.

Једногласном подршком Мирку Димитријевићу обезбеђен је континуитет у раду Шаховског савеза Београда и наговештај довођења у ред рада и руководства и комисија...

Прелазни рок је пролонгиран до 15. априла, надзорном одбору је наложено да, пре но што предложи усвајање завршног рачуна за 2018. годину, прочешља расходовне ставке пословања, очекује су хитна реализација 8.-мартовског турнира, припрема изборне скупштине крајем марта,...

ДРУГИ ВЕЛЕМАЈСТОРСКИ БАЛ ЗА ТЕОДОРУ ИЊАЦ!

Златни дукат за најуспешнију учесницу 20. Опена Доломитибанке у Лиенцу (Аустрија) за сећање Теодори Ињац на освојен 2. бал за титулу женског велемајстора. И помало жала за неприхваћеним ремијем у бољој позицији 8. кола против сингапурског ИМ Кевина Гох Вен Минга, који је гарантовао бал за титулу интернационалног мајстора. Са нових 19 рејтинг поена 19.-годишња Теодора (26.05.2000.) се учврстила на 3. месту рејтинг листе са 2344 поена (иза Јоване Рапорт и Светлане Бојковић) као једна од најважнијих "златних" полуга репрезентације Србије.

Данас почиње Грац опен, 157 учесника са новим искушењима, а уз Теодору наступају и ВМ Синиша Дражић и ИМ Никола Радовановић.