Српски
Srpski
English
eXTReMe Tracker
ВЕЧИТИ ШАХ
Прва - Турнири - Претрага - Рејтинг - Репортаже - Једи једи - Линк
user:  
pass:
 
  Перпетуал дневне вести

Перпетуал дневне вести

Милан Јеремић - 04.05.2019

ВМ ТУРНИР "МИОДРАГ МИЛИЋЕВИЋ" (КРАГУЈЕВАЦ): НЕНАД РИСТИЋ ПОБЕДНИК - ИВАНУ МАРТИЋУ ИМ ТИТУЛА

Велемајсторски турнир десеторице "Миодраг Милићевић" освојио је ВМ Ненад Ристић са 6 поена, пола поена више од ФМ Ивана Мартића (коме је овај резултат донео трећи, завршни бал и титулу интернационалног мајстора - Честитам!), ВМ Данила Милановића и ВМ Драгана Косића (Црна Гора). Пето место је припало ИМ Николи Радовановићу са 5 поена.

ЦУГЕР "74. РОЂЕНДАН ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ" (БЕОГРАД): РАША ГОВЕДАРИЦА НАЈБРЖИ

Брзопотезни турнир "74. рођендан Црвене звезде", 24 играча - 11 кола на 5 минута, припао је ИМ Радовану Говедарици са 9 поена (11 8 2 1 - једини пораз је претрпео од Слободана Ристића). Друго место је заузео ИМ Саша Величковић са 8,5 поена (једини непоражени играч 11 6 5 0). Треће место за ФМ Милана Јеремића са 8 поена, за само пола поена Бухолца предности према ИМ Јовици Манићу.

Женске награде су припале ЖВМ Ирини Чољушкиној, ЖФМ Радмили Ковачевић и ЖФМ Катарини Остојић.

Награде "Информатике" уручио је "алфа и омега" Клуба Драгољуб Раичевић, а судио је ИА Божидар Петровић.

ЦУГЕР ШАХОВСКОГ САВЕЗА БЕОГРАДА (СТАРИ ДИФ): ИВАН РАДИВОЈЕВИЋ УБЕДЉИВО - ИЗНЕНАЂЕЊЕ ?!

Редовни цугер ШСБ суботом у Старом ДИФ-у, јак састав 38 играча - 15 кола на 5 минута, потпуно заслужено је припао ФМ Ивану Радивојевићу. На средини турнира је стекао 2 поена предности, коју је одржавао да краја турнира и победе са 12,5 поена. Други је био ФМ Ненад Ђокић са 11 поена, а следе ИМ Радован Говедарица и Предраг Игњатовић са 10,5 поена...